Mercedes-AMG E 63 S, Außenaufnahme // Mercedes-AMG E 63 S, outdoor shot

Ismerd meg azt a céget, ami képes téged hozzájuttatni egy vadonatúj autóhoz, HATALMAS kedvezménnyel! Hogy az mekkora lesz, az csak RAJTAD múlik!

Ha Te nem szeretnél új autót, akkor válaszd pénzkeresetet!

Vagy válaszd mindkettőt!  Új autó + pénzkereset Teljesen egyedülálló ajánlat!

Nincs konkurenciája a cégnek! Teljesen egyedülálló ajánlat!

Miért éri meg a cégnek és neked a SEN autóprogram?

Ismerd meg a SEN Holding webinár prezentációját és azt, hogy nekem mi a személyes véleményem a Cég ajánlatáról!

Ismerd meg azt az angol - dubai-i céget, akinek a programján keresztül akár több autóhoz is juthatsz óriási kedvezménnyel, akár életed végéig!

15000 eurós kategóriától, akár 400.000 eurós LUXUS autókig akár néhány évenként egyre nagyobb kategóriájú autóhoz juthatsz!

?????????????????????????????????????????????????????????

Ha részt veszel a program terjesztésében, akkor pénzt is kereshetsz!

Ha részt veszel a SEN többi programjában, akkor az autó mellé, akár fix jutalékot is szerezhetsz magadnak

A karriertervben azonnali elszámolás van! Bármely jutalékot,amit elérsz perceken belül kifizetik!

Egy érvényes regisztrációval akár 3 autósprogramot is futtathatsz, amiket összevonva is kérhetsz autót majd. Emiatt már a kezdetekben is megcélozhatsz egy nagyon komoly autót magadnak.

Ha a pénzkereset mellett az autót is eléred, azzal 3 évig semmilyen költséged nem lesz,mert a SEN mindent fizet, biztosítás, szerviz, stb

Kattints a sárga gombra az ingyenes regisztrációért!

Ismerd meg a SEN rendszert néhány percben!

Ebben a videóban néhány perc alatt megismerheted az üzlet legfontosabb paramétereit! Nézd meg és keresd meg a kérdéseiddel azt az embert, aki ezt az oldalt elküldte neked!

Mi a SEN Holding lényege?

Ismerd meg azt a céget, amit generációkra terveztek és így képes neked hosszútávon megtervezni az életedet. Természetesen ehhez te is kellesz. De nem elég a cél, hanem ehhez kell egy jó cég is! Van egy jó hírem, azt most megtaláltad!

Gyakran ismételt kérdések

1. Miért éri meg ez a cégnek?

Mire átjutsz a 4 mini binárison,a cég kedvezményutalványok kereskedelméből származó nyeresége elegendő az autó vétel árára és fenntartására. Ebből nyilvánvalóan ki tudja fizetni a 15000 eurós autót. Plusz ne felejtsd el, hogy az autó 3 éves koráig a Cég tulajdonában marad és amikor azt majd AKKOR eladja, a használt autó ára szintén a Cégé lesz...

3. Mindenkinek lesz autója a SEN rendszerben?

A rendszer zseniális. Az üzlet bizonyos szakaszain ajándék pozíciókat kapunk, amiket persze emberek alá rakunk. Vagy azokhoz, akik le vannak maradva, vagy akiknek a továbbjutását támogatni akarjuk. Így előbb vagy utóbb, mindenki átjut. Úgy is mondhatnám, hogy idővel senki nem ragad bent a rendszerben, aki folyamatosan aktív vásárlónk és egy kis figyelmet szentel a haladásának. Nekem az a személyes célom, hogy senki ne maradjon le és hogy a Csapatomban mindenkinek legyen autója, aki alatt kialakulnak a hálózati feltételek. Én ezért dolgozom ebben az üzletben.

5. Hosszútávon működtethető ez a SEN rendszer?

Természetesen, mivel a SEN egy vásárlói-kereskedelmi rendszer, az autók egy elért csapat teljesítmény után járnak. Mivel sokan szeretnének új autóhoz jutni, ráadásul úgy, hogy a kereskedelmi forgalom generálás mellett jutalék is elérhető, így nem hiszem, hogy ez az igény valaha is megszűnik. Ráadásul már több, mint 40 országból vannak a SEN-nek tagjai. Az emberek nem 1 autóval élik le az életüket és nem egy autó van sok családnál, hanem több. Lényegében az autók és a kereskedelem iránti igény, soha nem fog megszűnni. Ez a SEN jövője.

2. Hogy kaphatsz te autót, ha te nem fizetted ki a teljes árát?

Azt senki sem állítja, hogy a Te akár havi 35 eurós utalvány vásárlásai elegendőek lennének az autó teljes árának a kifizetésére. Azt állítjuk, hogy közösségi összefogással, a Te alattad kialakult csapat forgalmi nyeresége viszont elegendő az autó kifizetésére. Ez az üzlet egy zseniálisan összerakott vásárlói-kereskedelmi rendszer.

4. Mi most konkurenciája vagyunk az autószalonoknak?

Nem, épp ellenkezőleg! Nagyon örülnek nekünk, hisz a cég a teljes árat fizeti ki nekik. Mi épp, hogy a keresletet növeljük és forgalmat csinálunk, ahelyett, hogy elvennénk tőlük.

6. A SEN akkor csak a kedvezményes autóprogrammal foglakozik?

Nem, és a SEN-nek nincs kedvezményes autóprogramja. A SEN-nek kedvezmény utalványai vannak, amelyek termékpartnereknél vagy akár a webáruházban elkölthető, a kedvezmény mértékéig. De a SEN egyik divíziója a SEN autó használati jog, egy általad, vagy a tagok által elért munka, forgalom eredménye. A másik divíziója a cégnek: az az a jutalékrendszer, amelyet 3D Binárisnak hívnak. Egy ilyen rendszer felépítésénél akár havonta ismétlődő jutalékot is el tudsz érni, és van természetesen hagyományos MLM forgalmi jutalék is. Ezenkívül a SEN fajlagosan az egyik legjobban fizető MLM hálózat az egész világon, a munkáért AZONNALI, másodperc alapú ELSZÁMOLÁST és akár KORLÁTLAN pénzkeresetet kínál. Ráadásul mindezt egyszerre, ami egyedülálló az MLM világban. HA valóban pénzt akarsz keresni és viszonylag gyorsan, akkor szerintem ITT A HELYED KÖZTÜNK.

Ha te is szeretnél HATALMAS kedvezménnyel autóhoz jutni úgy, hogy közben akár sok pénzt is keresel, akkor kattints a sárga gombra és regisztrálj be ingyenesen, vagy: vedd fel velem a kapcsolatot személyesen a lenti elérhetőségeim egyikén!

Elérhetőségeim

Tetlák János

E-mail: daunett2@gmail.com

Telefon: +3630 773 9208

Skype: tetlak.janos1