header-honolulu

Ismerd meg a SEN utazási osztályát! Utazz a pároddal a cég költségén, évente többször! Ismerd meg a világot ugy, hogy nem költöd a pénzt, hanem közben még pénzt is keresel! Utazásokat nem kedvezménnyel kapod, hanem ingyen! Kattints a videókra a részletekért!

Nem kedvezményes utazásokról van szó, hanem 2 személyre a cég költségére!

Menet közben pénzt is tudsz keresni az utazásokon felül. 

Az utazás az egyik legnagyobb, legnépszerűbb iparág.

Hogyan tudsz a pároddal akár 5-ször évente ingyen nyaralni egzotikus helyeken?

Szeretnél utazni a családoddal, de az utazásra nem jut soha? Unod már a megszokott helyeket, ahol nyaraltok? Vágysz egy kis luxusra? Mit szólnál, ha ezért nem kellene fizetni? Ha érdekel nézd meg a videókat!

Ha elkezdesz az utazási osztállyal foglalkozni, akkor mi az amit el tudsz érni?

Hogyan függ össze az utazási osztály a a SEN többi részlegével?Mit tudsz még elérni, az utazáson kívül, ha ezt az üzletágat terjeszted?

Dubai-things-to-do-in-dubai-uae

Gyorsan tudsz akár 300 eurót keresni.

Az itt megkeresett pénzedből el tudod indítani az autós üzletágadat.

Évente 3-5 alkalommal egzotikus helyekre utazhatsz a pároddal a cég költségén.

Az utazási üzlet, azoknak is elérhető, akik az autós üzletet nem tudták elkezdeni, de az itt megkeresett pénzből ott is el tudnak indulni.

A több osztályban elindulás lehetősége, lényegében több lehetőséget biztosít számodra a pénzkeresésre.

Az utazás egyik legnépszerűbb iparág a világon. Ezért könnyen terjeszthető.

Ha szeretnél te is ingyen utazni a pároddal évente 3-5 alkalommal ingyen és közben pénzt keresni, akkor kattints a regisztráció gombra most!

Ismerd meg az egyik utazásnak a helyszínét!

Az egyik utazás helyszíne a Norwegian Cruise Line Epic hajóján történik. Az utazás helyszíne a földközi tenger. Norwegian Epic hajó útvonala: Róma – Livorno – Cannes – Mallorca – Barcelona – tengeren – Nápoly - Róma 

Premium All Inclusive* ellátást, a  kikötői illetéket, a közös utastér, számos fedélzeti létesítmény használatát, a közös szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, az idegen nyelvű asszisztenciát.Alkoholos és alkoholmentes italok nagyon széles választékát, Lavazza kávékülönlegességeket a főétkezések ideje alatt, egy üveg víz/fő/éj bekészítve a kabinban, és a borravalót.

Milyen osztályai vannak még a SEN üzletnek.?

Létezik egy autós osztály, ami nagyon népszerű. természetesen ez is egy online marketing szoftver forgalmából és hasznából érhető el.Ebben a videóban erről beszélek részletesen.

Gyakran ismételt kérdések

1. A SEN egy utazási iroda, vagy utazás szervező?

Nem. A SEN Holding egy online marketing szoftvereket gyártó és forgalmazó cég. Viszont okosan a hasznot érdekes dolgokra fordítja. Ilyen az utazás és a céges autóhasználat is. Valójában utazni a szoftverek forgalmazásából lehet. Egy adott forgalomra utazási pontokat ad. Ezeket lehet beváltani utazásra.

3. Mire költheted az utazási osztályban megszerzett jutalékodat?

Lényegében bármire. De a SEN üzletben bármelyik osztályban elkölthető. Autós osztályban is természetesen. Megvásárlod a hírlevél szolgáltatást és ajándékba kapod az autós pozíciót. Bármilyen online marketing szoftverre, amit a cég forgalmaz.

5. Mindegyik utazáson részt vehetek, vagy választanom kell?

Természetesen nem kell választanod. Épp ez a nagy lehetőség ebben. Csak azon múlik, hogy mennyi embernek segítesz pénzt keresni és utazási pontot gyűjteni. Ha eléggé akarod ezt a dolgot és beleteszed a munkát, akkor, ha van annyi pontod, akár az összes utazáson részt vehetsz a pároddal. Ha ez évente 5 utazás, akkor 5 utazáson fogsz részt venni.

2. Mindig ugyanazok az utazások lesznek kiírva?

Nem. Mindig más utazások lesznek, de Dubaiba mindig lesz,mert a cég Dubaii tulajdonban van.Későbbiek folyamán meglesz állapítva a SEN utazási pontok értéke. Így lényegében bármilyen útra be fogod tudni váltani az utazási pontjaidat.

4. Ha az utazási osztályba indulok, akkor csak ott tudok dolgozni?

Természetesen nem. Jogod van a cég összes osztályában dolgozni. Meg tudod vásárolni a cég bármelyik online marketing szolgáltatását.Ha ezt megteszed, akkor a szolgáltatásokhoz tartozó osztályban tudsz dolgozni és terjeszteni. Így tudsz céges autóhasználatot elérni és akár fix havi jövedelmet is.Döntés a tiéd. Dolgozhatsz csak az utazási osztályban, de akár mindegyikben. Érdemes minden lehetőséget kihasználni, mert így sokkal többet tudsz elérni.

6. Ez most akkor egy utazási MLM, mint amilyen a piacon már van?

Nem! A SEN egy online marketing szoftvereket gyártó és forgalmazó cég. Nem utazási iroda vagy valami hasonló. Egyszerűen a szoftverekből származó hasznot osztja szét azok között akik teljesítik a kiírásokat. Ez vonatkozik az összes osztályra. Így az autósra is. Az utazások meglévő utazási irodákon keresztül intézik. Nem vagyunk konkurenciája egyetlen utazási MLM-nek sem.

Ha szeretnél te is ingyen utazni a pároddal évente 3-5 alkalommal ingyen és közben pénzt keresni, akkor kattints a regisztráció gombra most!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Telefon: 36/70/410-9918

E-mail: buzasmihalyjanos@gmail.com

Skype: bumi0929